Buitenbeen, elders leven en werken

dinsdag, november 21, 2006

Avondwerk

Laat werken is een onderdeel van de Aziatische cultuur. En dat merk je ook. Heb je pas om tien uur 's avonds gedaan, maar moet je nog eten en boodschappen doen? Geen probleem! De 'night market' is open tot middernacht. Je kan er terecht voor een snelle hap, inkopen (schoenen, kleren, ...) of wat vertier. Mijn teamleden en ik bezoeken de 'night market' enkel als het echt laat is en we snel willen eten. Het lukt ons om binnen het kwartier met volle maag weer te keren richting auto.
Niets voor jou, denk je? Jij bent meer het warenhuistype? Wel, die zijn tot elf uur open hier in Lukang. Op weg naar huis stoppen we er vaak voor koekjes, bananen, water of wat bier (tja, Belg he).
Best makkelijk, al is de keerzijde van de medaille wel dat ook ik vaak laat moet werken.
Integratie heet dat.

3 Comments:

  • Integratie heet dat: vervagende grenzen tussen werk- en privétijd. Misschien is wat minder integratie dan toch beter!

    By Anonymous Anoniem, at 4:19 p.m.  

  • night markets: zalig toch die gekke drukte, bizarre gerechten en overal van die prullenwinkels... groeten uit Taichung city

    By Anonymous Anoniem, at 4:00 p.m.  

  • Hola, nog volk dat Nederlands spreekt hier in de buurt. Dat had ik niet echt verwacht. In ieder geval Koen, ben ook te bereiken via gmail.com onder naam buitenbeen80. Ben wel benieuwd wat andere Europeanen zoal in deze buurt uitsteken.

    By Blogger buitenbeen, at 4:48 p.m.  

Een reactie posten

<< Home